Hjem

     

Oktober 1967

Forord

Mortens aftens dag, den 10. november 1967. "Vi har så travlt i dag". Sådan sagde Marie til sin banemand, da hun parlamenterede med ham ved hoveddøren kl. ca. 10:49. Det hørte hushjælpen Irma Frier Rasmussen, som sad inde i stuen.
Der har aldrig været nævnt noget om, at morderen skulle have kigget søgende ind i alle rum, herunder stuen, og set Irma.

Det kunne tyde på, at han IKKE kom for at dræbe, men fik ideen inde på kontoret. Det skal dog ikke være den overordnede konklusion fra min side.

Den eneste måde morderen kunne være kommet ind på efter Maries "kolde" afvisninger, var at bede om at låne telefonen. Det kunne ikke afslås, selvom kontoret var meget rodet.

Hunden Mads var hos dyrlægen Finn Jensen Smed i Odder fra den 18. oktober til den 6. november. På det tidspunkt besluttede Finn Smed at overførte Mads til et dyrehospital i Vejle, hvor hunden fortsat opholdt sig på drabsdagen.
Mon ikke parrets datter Lisbeth passede Mads mens parret var på ferie. Lisbeth var ansat hos dyrlæge Finn Jensen Smed.

Parret kom først hjem dagen efter at Mads kom til dyrlæge. En forfatter har fejlagtigt anført noget i retning af følgende som fakta: En af de første dage i november spiste Mads noget gift i skoven som var lagt ud for at Mads ikke skulle være hjemme ved drabet. Den forfatter har på tilsvarende måde skrevet mange andre usandheder om drabet. I øvrigt, hvis man kan skyde to mennesker, så kan man også skyde en hund.


Indhold

01: 1967 Bøger
Først publiceret 13-03-2017
02: 1967 Bøger fortsat
Først publiceret 13-03-2017
03: 1967 Bridge i Esbjerg
Først publiceret 13-03-2017
Vestkysten Esbjerg